Over deze wijn
Vinificatie Details
De druiven werden eind september en begin oktober geoogst. De 4 variëteiten zijn afzonderlijk gevinifieerd. Alcoholische gisting, in roestvrijstalen gesloten tanks met zachte dop-irrigator gedurende 14-21 dagen, vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij 27-29 ̊C. Het sap werd gedurende 10 dagen 4 of 5 keer per dag over de schil gepompt gedurende 15 minuten. Vrije-loopsap en perssap ondergaan afzonderlijk alcoholische en malolactische gisting. De rassen gaan afzonderlijk 12-18 maanden in nieuwe of tweede keer gebruikte eiken vaten. De beste vaten werden geselecteerd om de blend te creëren.
Smaak
Sterke aroma's van guave, passievrucht, kruisbes en limoen. Het gevoel in de mond is rijk en gestructureerd, mineraal met frisse levendige zuren.
Food pairing suggesties
Deze wijn is een goede keuze voor Aziatische gerechten, vis en zeevruchten, gevogelte.
Serveertemperatuur
Deze wijn wordt het best geserveerd op een temperatuur van 6-8°C.